Bent u geïnteresseerd in het afnemen van grotere aantallen? Dan bent u bij JDbrand aan het juiste adres! Alle producten die wij aanbieden zijn leverbaar tegen scherpe groothandelsprijzen. Of u nu een fysieke winkel, een online webshop of een groot distributiebedrijf runt, wij bieden de beste deals voor bulkbestellingen.

Waarom kiezen voor JDbrand?

  • Uitgebreid assortiment: Wij bieden een breed scala aan producten, van mode en accessoires tot huishoudelijke artikelen, allemaal van hoge kwaliteit.

  • Scherpe groothandelsprijzen: Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij grotere bestellingen.

  • Snelle en betrouwbare levering: Wij zorgen ervoor dat uw bestellingen snel en efficiënt bij u worden afgeleverd.

  • Uitstekende klantenservice: Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen met vragen of speciale verzoeken.

Hoe werkt het?

  1. Registratie: Meld u aan als groothandelspartner door een e-mail te sturen naar info@jdbrand.eu. Wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

  2. Plaatsen van bestellingen: Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst per e-mail naar info@jdbrand.eu of via ons dealerportaal. Neem contact met ons op voor meer informatie over het dealerportaal.

  3. Levering: Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u nooit zonder voorraad zit.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, stuur een e-mail naar info@jdbrand.eu of bel ons op 085 060 76 47. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw groothandelsbestellingen.


Bij JDbrand geloven we in sterke partnerschappen en willen we samen met u groeien. Ontdek de voordelen van het samenwerken met een betrouwbare groothandelspartner en profiteer van onze uitstekende service en prijzen.